Over mij

Saskia Bunnik

Hoi, ik ben Saskia Bunnik (47 jaar) en woon met mijn man en zijn kinderen (22 en 20 jaar) in IJsselstein. Ik ben een dochter, zus, levenspartner, vriendin, bonusmoeder, vrijwilligster, collega en een zeer gedreven life- en loopbaancoach. Sinds juli 2023 ben ik een Noloc gecertificeerde loopbaanprofessional.

Mijn levensmissie is om van betekenis te kunnen zijn voor andere mensen op een bepaald moment in hun leven. Iedereen heeft weleens een periode in het leven dat je niet lekker in je vel zit. Soms kom je daar zelf weer uit, maar soms kan je daar ook extra begeleiding bij gebruiken om weer vooruit te komen.

Zelf heb ik ook een aantal keer in mijn leven op het punt gestaan dat ik er zelf even niet meer uit kwam op het gebied van relaties en werk. Ik had begeleiding nodig om een stap vooruit te komen, om keuzes te kunnen maken. Deze persoonlijke ontwikkeling en groei wens ik iedereen toe. Mijn passie is dan ook om deze begeleider voor anderen te kunnen en mogen zijn.

In mijn werkende leven heb ik jarenlang in de zakelijke dienstverlening en het onderwijs gewerkt als planner, intercedent en manager. Altijd heeft mijn missie “om van betekenis te kunnen zijn voor een ander” centraal gestaan in mijn werk. Toch merkte ik dat dit niet meer voldoende was en daarom heb ik een opleiding als life- en loopbaancoach gevolgd.

Daarna heb ik de keuze durven maken om het roer om te gooien en mijn missie tot uitvoering te brengen in mijn eigen praktijk!

Ik doe niets liever dan anderen begeleiden in hun zoektocht naar zichzelf. Het is zo ontzettend mooi om te zien wat er gebeurt wanneer iemand meer bewust wordt van zichzelf en zichzelf ook steeds beter begrijpt, waardoor de echte ‘ik’ eindelijk aan het roer kan komen en blijven.

Echt helemaal jezelf kunnen zijn en van daaruit jouw leven leiden vind ik het mooiste wat er is en dat gun ik iedereen!

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen?
Stuur me gerust een bericht voor een gratis kennismaking.