Tanja – 17 jaar

Tanja – 17 jaar

Saskia heeft me enorm geholpen. Ik voel me zelfverzekerder dan ooit

Ik kwam in contact met Saskia doordat ik op facebook een bericht van haar tegenkwam. Op dat moment was ik erg onzeker en kon ik me erg druk maken om school.

Zo hebben we stap voor stap aan mijn punten gewerkt. We deden oefeningen met kaarten, praatten over mijn punten en deden andere spellen. Aan de hand van die spellen kon ik mijn emoties beter aangeven, dat vond ik soms makkelijker dan er over praten.

Saskia maakte me ook erg bewust van mijzelf en de dingen waar ik mee zat door de vragen die ze stelde. In totaal ben ik een keer of 5 bij haar geweest. Ik vond het fijn om met haar de dingen te bespreken waar ik mee zat en het was naast dat ook erg gezellig.

Ik kijk positief terug op de sessies. Ik ben er veel zelfverzekerder door geworden en ben haar heel dankbaar!