Ovide – 23 jaar

Ovide – 23 jaar

Ik kwam bij Saskia terecht in april 2020. Ik had een flink intense en lastige auditie periode achter de rug voor de toneelscholen in Nederland en had me aangemeld voor een auditie voor een toneelschool in New York. Acteren is en was toen mij droom en passie, maar ik wou erachter komen of dit mijn enige droom en passie is, of dat ik toch nog onderliggende interesses had.  

De gesprekken met Saskia waren heel fijn en vertrouwd. Ik durfde meteen heel open tegen haar te zijn. Sommige vragen kon ik makkelijk beantwoorden, maar sommige had ik mezelf nog nooit gesteld en moest ik hard over nadenken. Dit heeft mij tot bepaalde inzichten gebracht waar ik voorheen niet op was gekomen. Ook de huiswerk opdrachten die ze me gaf lieten mij kanten van mezelf realiseren die ik nog niet kende of me niet zo bewust van was. Maar misschien het allerbelangrijkste is dat ik tijdens de sessies met Saskia er toch echt achter ben gekomen dat mijn grootste passie en droom acteren is en blijft en dat ik er nog steeds alles aan wil doen om deze droom waar te maken.  

Soms heb je iemand nodig die je de vragen stelt die je jezelf niet durft te stellen om erachter te komen wat je wilt of juist wat je absoluut niet wilt.  

Bedankt hiervoor Saskia!