Krista – 46 jaar

Krista – 46 jaar

Ik ben bij Saskia het coaching traject begonnen omdat ik al een paar jaar tegen het feit aanloop: “Is dit het nou?! Word ik hier nog echt gelukkig van of is er meer? Waar gaan mijn ogen van stralen en krijg ik energie?” Ik vond deze situatie heel lastig omdat ik het werk wat ik nu doe al 29 jaar doe. En dus op zijn zachts gezegd een beetje vastgeroest zit.

Met deze vragen in mijn hoofd zag ik een post voorbijkomen op LinkedIn en dacht ik als ik dit nu niet aanpak doe ik het nooit meer, dus heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik Saskia gebeld. Aan de telefoon heb ik mijn verhaal gedaan en een week later begon mijn coaching traject. Het begon met een kennismakingsgesprek en een opdracht om een visionboard te maken. In de daaropvolgende bezoeken hebben we onderzocht waar mijn kracht ligt, wat zijn mijn normen en waarden en waar sta ik eigenlijk voor. In het traject werd het voor mij alleen maar duidelijker dat ik niet meer op mijn plek zit op mijn huidige werk. Inmiddels heb ik een ochtend vrijwilligers werk gedaan om te kijken of de richting die ik op wil of dat ook echt is wat ik wil. En ben ik mij aan het oriënteren of het mogelijk is om mij om te laten scholen.

Ik kan het eenieder aanraden om eens een coaching traject te doen. Zeker als je op zo’n punt bent beland zoals ik. Je kan meer dan je denkt en ik heb het als prettig ervaren om dat samen te doen met Saskia. Omdat zij er als “buitenstaander” toch iets anders instaat dan een bekende, die vaak veel voor je invult en dan is het gevaar dat je iets gaat doen waar niet jouw passie ligt.

Krista  46 jaar