Esther – 45 jaar

Esther – 45 jaar

Ik geloof erin dat mensen op je pad komen die je, op dat moment of tijdens een bepaalde fase in leven, nodig hebt.

Zo werd ik via via voorgesteld aan Saskia. Ik zocht op dat moment iemand om mee te sparren over mijn carrière. We planden een kennismaking, voelde een klik en het voelde voor mij vertrouwd om met haar aan de “slag” te gaan om mijn proces aan te gaan.

Middels gesprekken (dialogen maar ook monologen, hier is ook ruimte voor ;-)), “huiswerk”opdrachten en oefeningen kon ik (kritisch) naar mijzelf kijken en analyserend te werk gaan. Heel geleidelijk maar gevoelsmatig op een natuurlijke manier werd mij duidelijk welk pad ik moest volgen en welke rol op mijn lijf is geschreven!

Dank je wel Saskia voor mijn verheldering! Ik wens jou nog veel mooie succes stories en gun een ieder jou als coach!